Sådan laver du en perfekt pizza i Morsø Forno
I Morsø Forno ovnene har du mulighed for at lave de lækreste og sprødeste italienske pizzaer. Udover at ovnene er flotte og skaber en fantastisk stemning i haven eller på terrassen, så har du nu også mulighed for at imponere gæsterne med lækre pizzaer.
Eftersom Morsø ovnene er ret populære for deres gode pizzamuligheder, er der her en guide til hvordan du opnår det bedste pizza-resultat i din Morsø ovn.
Lav pizzaer som Gorm
Sådan gør du:
Tænd op i ovnen 30-60 minutter før du skal bage pizzaerne - imens du venter kan du jo gøre pizzaerne klar.
Se Gorms opskrift på en god pizzadej her.
Bemærk: Hvis du putter for meget fyld på pizzaen, vil du ikke opnå en ligeså sprød bund.
Når ovnen er klar, skal gløderne skubbes ud til siden, her kan du med fordel bruge askeskraberen hvorefter pizzaerne kan placeres på pizzastenen. Vær opmærksom på, at du bør dreje pizzaen efter 2,5 minut, hvorefter den igen skal have 2,5 minut før den er færdig.
Velbekomme!