Vulcanus giver den bedste grill-oplevelse
Hvis du synes, navnet Vulcanus lyder bekendt, er det ikke uden grund. Vulcanus var en romersk gud, der herskede over ilden i jorden, dvs. vulkansk aktivitet.
Vulcanus er dog også en virksomhed, der laver noget af det ypperste inden for udendørs kogekunst, nemlig i form af deres grills med det banebrydende design i corten-stål.
Få en fantastisk oplevelse med Vulcanus-grillen
Selve corten-stålet er et meget efterspurgt materiale, når det kommer til design, og det ses fx ofte i gadebilledet i form af skulpturer, men også inden for produkter til haven som fx vandfontæner.
Corten-stålet udmærker sig ved at besidde nogle meget gavnlige egenskaber, der for det første giver det helt rigtige, rustne look, dog med den væsentlige forskel, at corten-materialet ikke gennemtæres af rusten, som det er tilfældet med andre typer ubehandlet stål.
Det er altså kun i overfladen af materialet, at rusten forekommer, og flere og flere producenter af forbrugsvarer til hus og have er hoppet med på corten-vognen, for corten er det nye sort!
Før corten-stålet blev opfundet, var det meget udbredt, at det eftertragtede, rustne look blev skabt ved hjælp af overfladebehandling på de givne produkter, men denne omstændelige proces er heldigvis passé. Corten-stålet er kommet for at blive!
Vulcanus er et brand, der tænker nyt, og folkene bag forsøger ikke at genopfinde den klassiske kuglegrill, men har valgt at gå sine egne veje med en kombination af fedt, nytænkende design, der også ser godt ud, når grillen ikke er i brug.
Der er mange muligheder med et produkt som Vulcanus, der indbyder til ikke kun at kokkerere om sommeren, der for mange er det mest naturlige at gøre med en grill. Vulcanus leverer produkter, der kan anvendes hele året rundt.
Designet på toppen af en Vulcanus-grill giver en unik mulighed for både at anvende en gryde eller en pande, der passer som fod i hose ovenpå grillen.
Hermed får du mulighed for at lave nærmest alle tænkelige former for mad, og her skiller produkterne fra Vulcanus sig virkelig ud fra traditionelle former for udendørs grill-produkter, da Vulcanus åbner for muligheden for at koge fx grøntsager, æg eller lige hvad du har lyst til.
En typisk Vulcanus-grill har to varmezoner, så du kan tilberede to forskellige slags mad på samme tid, hvilket er innovativt, og giver dig en høj grad af fleksibilitet.
Kogegitteret i midten kan desuden via en forlængelse hæves eller sænkes, og med en forlængelse kan du desuden drage nytte af en cikulær holder, der passer til en støbejernsgryde eller en vok.
Mulighederne er som sagt mange med en Vulcanus-grill, og udover muligheden for at tilberede næsten alle typer måltider er der en række andre fordele, som vi skal dykke ned i her.
Overholder EUs krav til certifikater
Kogepladerne og madlavningsristene på produkterne fra Vulcanus er godkendt og lever op til EUs krav på området. Dermed kan du stole på, at det er 100 % sikkert at tilberede mad på en Vulcanus-grill, og desuden skal du ikke frygte, at skadelige partikler frigives i maden, når grillen er i gang.
Langsomt varmeafgivende materiale
Du kan anvende din Vulcanus-grill året rundt. Den har en fremragende termisk stabilitet og lavere brændstofforbrug end mange af de andre grill-alternativer, du kan finde på markedet.
Produceret i Europa
Vulcanus importerer corten-stålet, som anvendes til de banebrydende grill-løsninger, fra Italien. I Italien er der stor erfaring med denne type stål og dens positive egenskaber. Selve den keramiske kerne i Vulcanos grill-produkter stammer fra et tysk firma, mens Vulcanos produkter bliver samlet og produceret i Tjekkiet – stort set ved hjælp af god, gammeldags håndkraft! Hele herligheden er altså produceret i EU.
Din have bliver først for alvor vakt til live, når du og dine nærmeste kan nyde den sammen. Det er her, Vulcanus kommer ind i billedet. Åben ild og mad har bragt mennesker sammen i århundreder, og når de to størrelser kombineres, slår det gnister! Med produkterne fra Vulcanus har du værktøjerne til en uforglemmelig aften i godt selskab med dine gæster og med lækker mad, tilberedt udenfor, som det hører sig til især i sommermånederne.